0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Ruilen & Retourneren

Bij ykyeezy.com, creëren we producten die u helpen beter te presteren, beter te spelen en zich beter voelt. Of u nu met behulp van onze schoenen op de straat of de rechtbank, of onze kleding in de studio of op het veld, willen we dat u tevreden bent met uw aankoop.
 
Als u niet helemaal tevreden bent met uw ykyeezy.com aankoop, om welke reden dan ook, zullen wij u een volledige terugbetaling te bieden binnen 30 dagen na aankoop.

Rendementen voor On-line bestellingen dient plaats te vinden binnen 90 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending om een ​​krediet terug in de oorspronkelijke vorm van betaling te ontvangen.

Voor retourzendingen verwerkt meer dan 90 dagen na de datum van verzending, zal een Gift Card worden uitgegeven als er een ruil niet is aangevraagd.

Rendementen ontving meer dan een jaar na de datum van verzending worden niet geaccepteerd en zullen worden teruggestuurd naar de afzender.

Alle producten die worden geruild of geretourneerd moeten in nieuwe staat.
Wij zullen uw items te ruilen voor een andere maat of zullen wij betalen u naar het item of je maat is niet beschikbaar.

Uitwisselingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Restitutie zal worden verwerkt in de vorm van betaling gebruikt op de oorspronkelijke volgorde. Voor credit card restitutie, staat u 1-2 facturatieproces voor het krediet op uw afschrift verschijnt. Gift Cards zijn beschikbaar op aanvraag.

Terugbetalingen en Gift Cards zal het product en BTW-bedrag alleen. Als een verkeerde item is verzonden, of producten werden gebrekkig of beschadigd tijdens het transport, voorafgaand aan de 90 dagen, zullen we ook de verzendkosten in uw teruggave.

Gehele uitwisseling bestelling moet verzonden worden naar één adres.

Uitgewisseld items moeten terug in de originele dozen en tassen zijn en moet alle originele hang-labels bevatten.