0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

Betaling

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

Betalen op rekening

Bij betalen op rekening kun je de artikelen in één keer achteraf betalen, zodat je eerst kunt bepalen of je de complete bestelling wilt houden of deze (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Om op rekening te bestellen doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging
Je ontvangt de goederen, de rekening en de bankgegevens van ykyeezy.com
Je hebt na ontvangst van de goederen 14 dagen de tijd om je factuur te betalen, bijvoorbeeld via internet bankieren
Als je binnen de betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je alleen de artikelen te betalen die je houdt. Als je pas na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het door jou teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

Geef alsjeblieft alleen je 14-cijferige bestelnummer als betalingskenmerk aan. Indien je het bedrag overmaakt via de Rabobank, geef dan je 14-cijferige bestelnummer aan in de omschrijving.

Betalen op rekening niet altijd mogelijk

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij aanbieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

SEPA

Door nieuwe Europese regelgeving kunt u vanaf 1 februari 2014 de huidige Nederlandse betaalstandaarden voor overboekingen en incasso's in euro niet meer gebruiken. Er is dan één gezamenlijke Europese betaalmarkt: Single Euro Payments Area (SEPA). Door SEPA is er geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen binnen Europa. Je dient vanaf nu altijd de IBAN en BIC te gebruiken.

Wanneer je kiest voor betalen op rekening ontvang je bij bezorging van je bestelling een rekening en een acceptgiro. Je hebt na ontvangst 14 dagen de tijd om je factuur te voldoen via de bijgesloten acceptgiro of via internet bankieren. Uiteraard geldt ook na je betaling aan ons nog het 100 dagen retourrecht.

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekenin

Bij ons kunt je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

Selecteer je type kaart en vul je kaartgegevens in
Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
In sommige gevallen wordt je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met je kaartlezer betaalt
Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de ykyeezy.com website waar je een bevestiging van de betaling ziet
Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij ykyeezy.comzeer veilig. Meer informatie over veiligheid bij het betalen bij ykyeezy.comvind je hier.

Na de eerste aankoop met je creditcard worden jouw creditcardgegevens op een beveiligde omgeving bewaard zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te voeren. Wil je deze gegevens verwijderen? Ga dan naar ‘mijn betaalwijzen’ en klik op ‘Creditcardgegevens verwijderen’ (zie onderstaand screenshot).

Bij ykyeezy.com kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de ykyeezy.com website waar je een bevestiging van de betaling ziet
Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of uw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.